Château Guillard er en splitter ny bane for Deathmatch.

(PressFire.no): Blizzard legger til mer klassiske spillmoduser i «Overwatch», kunne utvikleren fortelle i går kveld.

- Dere har spurt lenge om vi skal legge til Deathmatch, og svaret har lenge vært «nei», sier Jeff Kaplan, men røper at det nå har endret seg etter at spillet fikk en bedre støtte for spesielle moduser gjennom Arcade-delen av spillet.

Det blir faktisk to nye moduser: Vanlig Deathmatch, hvor alle spiller mot alle, og Team Deathmatch, hvor to lag på seks spillere barker sammen.

I enkeltspillervarianten blir det åtte spillere som skal forsøke å få 20 kills først, mens i lagvarianten er det om å gjøre å være på laget som får 30 kills.

Siden dette er en del av Arcade-modusene, vil du også kunne samle seiere for å få dine ukentlige loot-bokser. Du trenger derimot ikke å vinne Deathmatch-kampen for at det skal telle – du trenger bare å komme blant de fire beste.

Flere av escort- og hybridbanene i spillet har blitt modifisert for å bedre støtte kaoset som kommer når alle skal skyte på alle samtidig, og et helt nytt kart kommer bare for Deathmatch også: Herskapshuset til familien til Widowmaker.

Denne banen blir ikke tilgjengelig i Team Deathmatch, men andre arena-baner som Black Forest, Necropolis og Ecopoint: Antarctica skal være med i rotasjonen der.

Modusen kommer «snart», ifølge Blizzard, men er spillbar på testklienten allerede nå. Du kan selv høre «Overwatch»-sjef Jeff snakke om de nye modusene i filmsnutten under:

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer