(PressFire.no): Warner Bros. hiver seg på Loot Crate-trenden som er blitt så populær i spillindustrien for tiden, og legger til bokser med tilfeldig innhold i «Middle-Earth: Shadow of War».

Spillet vil få en markedsplass hvor du kan kjøpe orc-er og andre gjenstander til bruk mot fiendene dine. I tillegg vil det være mulig å kjøpe loot chests, war chests og boostere for å få erfaringspoeng kjappere.

Loot Chest-ene vil inneholde våpen, mens War Chest-ene inneholder orc-er til hæren din.

For å få tak i disse kistene må du enten punge ut i Miriam, som er myntenheten til spillet – og som du samler i løpet av spillingen din – eller i gullmynter som du kan kjøpe for ekte penger (du vil også få mindre summer gull dersom du når spesifikke mål i spillet).

Diskusjonen på nettet har ikke latt vente på seg, og på de offisielle forumene til spillet har community manager-ene til utviklerne måttet jobbe overtid for å svare spillere som setter spørsmålstegn ved avgjørelsen om å inkludere dette i et fullpriset singleplayer-spill.

Flere lurer på om spillet nå blir designet for å få folk til å bruke mer ekte penger enn Miriam, men Warner Bros. sier at det ikke vil være noe innhold låst inne bak bruken av gull i spillet – alt skal kunne låses opp gjennom vanlig spilling.

- Gull lar deg bare få tak i tingene med én gang. Du trenger ikke kjøpe gull for å nyte alt spillet har å tilby.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer