(PressFire.no): Det er i et intervju med Pvplive.net at utvikleren Bluehole avslører at planen er å tilby langt større valgfrihet i å endre utseende i «Playerunknown’s Battlegrounds».

- Planen vår er å gi brukerne mye mer kontroll over figurens utseende ved å implementere Antictos Mutable (Journ. anm. tredjeparts verktøy), avslører produsenten Chang Han Kim til nettsiden.

- Snart vil du kunne designe figuren din akkurat som du vil.

Antictos Mutable er et verktøy som er laget for å tilbyr brukerne mer fleksibilitet på å skreddersy utseende på rollefigurene sine.

I dag kan du velge mellom kjønn, noen ansiktstyper, hudfarge, frisyrer og hårfarge – i tillegg til å at du får «kjøpe» nye klær.

Det er allerede kjent at Bluehole vil introdusere muligheten for å hive på en «trampstamp» på figuren din. Målet skal være å kunne putte tatoveringen hvor du måtte ønske.

Logoer på klær skal også ligge i kortene hvor det først er snakk om predefinerte logoer, men at det er planen å gi muligheten for å legge inn egne.

Pvplive skriver videre at utvikleren planlegger varianter av samme klær – typisk skjorte som er dytta ned i buksa eller henger utenfor som en lasaron.

Det blir ikke gitt noe tidsestimat for når verktøyene for å gjøre mer med utseende blir utvidet, men det ble nylig kjent at spillets planlagte lansering blir utsatt til slutten av 2017.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer