Nå kan du koble Blizzard-kontoen din med «Destiny 2»

14. juli 2017 12:38

(PressFire.no): Da oppfølgeren til «Destiny» ble kunngjort ble det også kjent at spillet kommer til pc, i tillegg til at denne versjonen kom til å bli knyttet sammen med Blizzard sitt nettsystem.

Og som forberedelse til både beta-testing og lansering har Bungie lagt ut en hjelpeside for å forklare hvordan det hele henger sammen.

Koblingen mot Blizzard-systemet vil fungere som med PlayStation Network eller Xbox LIVE – hvor du logger inn med kontoene fra de respektive plattformene.

Det er faktisk mulig å knytte én konto per plattform til Bungie.net-profilen, noe som kan være nytti gom du for eksempel planlegger å bytte plattform for det kommende spillet. 

Beta-testingen av «Destiny 2» på PlayStation 4 og Xbox One begynner 21. juli og varer til 23. juli.

Pc-versjonen går inn i en beta-test i «slutten av august» som også korresponderer med at pc-versjonen ikke slippes samtidig med konsollspillet, men slippes over en måned etter PlayStation 4 og Xbox One.

«Destiny 2» slippes til PlayStation 4 og Xbox One 5. september og pc-versjonen slippes 24. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3