«Ni No Kuni II: Revenant Kingdom» utsatt til neste år

Kommer nå i januar.

14. juli 2017 09:55

(PressFire.no): Det var nok mange som gledet seg til litt japansk eventyr av kvalitet med «Ni No Kuni II: Reveneant Kingdom» under juletreet i år.

Oppfølgeren til suksessen fra 2013 fikk nemlig datoen 10. november under Sony sin pressekonferanse i anledning E3 for bare en drøy måned siden.

Slik blir det imidlertid ikke – nå kommer beskjeden om at spillet blir utsatt til 2017.

Ventetiden blir imidlertid ikke veldig lang ettersom den nye datoen blir 19. januar i det nye året.

Det sjefen for spillstudioet Lebel-5, Akihiro Hini, selv som i en video forteller om utsettelsen. Der ber han om forlatelse overfor dem som har ventet og sett fram til spillets slipp.

Begrunnelsen skal være at de trenger mer tid for å lage en «full «Ni No Kuni II»-opplevelse», hva nå enn det betyr. Hino lover videre at de jobber for å sikre en dyp og tilfredsstillende opplevelse.

Hino velger også bruke anledningen til å oppklare en misforståelse i forbindelse med et intervju i anledning E3, hvor han skal ha gitt inntrykket av at det kom flerspillermodus over nettet.

Ifølge Level 5-sjefen kommer det ikke en flerspillerdel. Han skal ha trodd at journalisten mente nytt innhold som leveres gjennom nettet.

«Ni No Kuni II: Revenant Kingdom» slippes nå 19. januar til PlayStation 4 og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3