Nå kommer førstepersons-servere til «Playerunknown’s Battlegrounds»

13. juli 2017 14:05

(PressFire.no): «Playerunknown’s Battlegrounds» har eksplodert etter lanseringen av såkalt early access og er nå et av de mest populære spillene på Steam.

Det har også blitt kjent for perspektivet bak figuren og hvordan du kan bytte til førstepersons perspektiv for å sikte mer nøyaktig.

Ikke alle er helt fornøyd med løsningen for tredjepersons perspektiv, fordi det også betyr du kan se rundt hjørner og over kanter.

Enkelte spillere har derfor ønsket seg en egne modi eller servere hvor alle må spille i førstepersons perspektiv hele tiden.

Nå bekrefter utviklerne at det kommer i månedsoppdateringen i juli.

Det er på Twitter at Playerunknown skriver at egne førstepersons-servere kommer i den neste månedsoppdateringen.

- Vi kommer med egne førsteperson-servere i EU/NA for solo og duo-spill først, og når vi har pusset system, kommer vi til å utvide til andre regioner, følger utvikleren opp.

Oppdateringen til «Playerunknown’s Battlegrounds» slippes på torsdager og forrige månedsoppdatering kom 29. juni, noe vi tror betyr at du kan forvente neste månedsoppdatering 27. juli.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3