Lover å fjerne piratsperre, hvis den blir knekt

Vil sikre opplevelsen.

29. mai 2017 11:05

(PressFire.no): Det er det spanske spillselskapet bak «Rime», Tequila Works, som nå velger en litt uvanlig retning rundt kopibeskyttelsen i spillet.

Steam skriver de at de ønsker en best mulig opplevelse av spillet, og at spill kan få feil eller mangler når kopibeskyttelsen blir knekt.

Sikrer best opplevelse

Derfor vil de, for å sikre den beste opplevelsen av spillet, fjerne kopibeskyttelsen - hvis den blir knekt.

- Hvis kopibeskyttelsen i «Rime» blir knekt, kommer vi til å slippe en Denuvo-fri versjon av «Rime» og oppdatere eksisterende plattformer, skriver de på spillets side på Steam.

Kontroversielle Denuvo er en av de mest populære kopibeskyttelsene for tiden, og ble lenge spådd til å være et system som til slutt ville være umulig å knekke.

«Doom».

Fjernet også

Denuvo er lite populært blant spillere, blant annet fordi det krever aktivering via nettet– og ny aktivering hvis du bytter deler i pc-en.

Det danske studioet bak «Inside», Playdead, fjernet Denuvo. Det samme gjorde også id Software i «Doom».  Begge fjernet løsningen etter at de hadde blitt knekt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3