Store endringer i utviklingen av «Final Fantasy VII Remake»

Vil «sikre kvaliteten».

29. mai 2017 10:26

(PressFire.no): Det var på Sonys E3-konferanse i 2015 at Square Enix kunngjorde at de jobber med en remake av klassikeren «Final Fantasy VII».

Tar utviklingen hjem

Tidligere i år ble det også sagt at det vil komme mer informasjon i løpet av året, men nå kan det se ut som utviklingen har hatt trøbbel.

I en presentasjon rundt «Mobius Final Fantasy» skal produsent Naoki Hamaguchi fra Square Enix, ifølge Gamatsu, avslørt at de gjør endringer i utviklingen av spillet.

- Jeg har tatt over utviklingen av «Final Fantasy VII Remake», sier han og avslørte at historien om hvorfor har vært «sensitiv».

Hamaguchi forteller videre at spillet har vært utviklet med hjelp utenfra.

«Naruto»-utvikler ut?

Hamaguchi skal nå lede utviklingen for både «Mobius Final Fantasy» og «Final Fantasy VII Remake»,

«Final Fantasy VII Remake» ble utviklet med hjelp av «Naruto»-utvikler CyberConnect2. Det oppgis ingen grunn til hvorfor de nå tas av utviklingen.

Square Enix fortalte nylig også fans at de ikke bør forvente verken «Kingdom Hearts III» eller «Final Fantasy VII Remake» før tidligst 2018.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3