«Sunless Sea»-skribent jobber på nytt «Dragon Age»

23. mai 2017 14:43

(pressFire.no): Det er Eurogamer som kan avsløre at Bioware nå jobber med et nytt spill i rollespillserien «Dragon Age».

Og det viser seg også at det er skribenten av rollespillet «Sunless Sea», Alexis Kennedy, som skal være med å skrive det nye spillet.

Fjernjobbing

Ifølge Kennedy, som jobber fra London, har han fått i oppgave å utbrodere deler av universet som ikke har vært utforsket så mye før.

Til Eurogamer forteller han at det på sett og vis er passende at han jobber langt borte fra resten av studioet, og at de som er kjent med det han har skrevet før vil kjenne igjen temaene.

Han påpeker likevel at hans bidrag inn i spillet ikke er enormt, selv om det er «distinkt».

- Det passer mer å sammenligne det med hvordan Patrick Weeks skreiv Mordin ( i «Mass Effect») enn at jeg skal skrive et helt nytt land.

Uvant med stemmeskuespill

Videre avslører han at å jobbe med et Bioware-spill kommer med rammer han ikke har vært vant til fra før – for eksempel at spillene har stemmeskuespillere.

- Jeg visste at de var begrenset av stemmeskuespillere, men jeg hadde ikke innsett hor stor begrensingen det er. Det er mye lettere å skrive masse tekst når du ikke trenger å bekymre deg for at det skal spilles inn stemmer.

Bioware har foreløpig ikke avslørt det nye spillet, men det er bare uker til E3 i Los Angeles.

Det er også kjent at Bioware jobber med et actioneventyr som ikke ennå er avslørt, det sammenlignes med «The Division» og «Destiny».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3