(PressFire.no): Det var i en finansrapport at Ubisoft i går avslørte flere nye titler – inkludert «Far Cry 5», «The Crew 2» og et nytt «Assassins Creeed»-spill, det skriver Polygon.

I ettertid har det blant annet dukket opp logo på den offisielle Twitter-kanalen og på spillseriens forum.

Dessverre er det ikke mer enn en tittel og logo den franske spillgiganten avslører.

Det er dermed usikkert hvor handlingen i det nye «Fra Cry»-spillet vil ta veien, men skal vi tolke et bilde av logoen med en ufokus bakgrunn, vil det typografisk sett ligne på det fjerde spillet i serien.

Det fjerde spillet tok handlingen til Kyrat – en fiksjonell plass i Himalaya-fjellene – i ettertid tok serien oss med til steinalderen med «Far Cry Primal».

Hvor det nye «Assassin’s Creed»-spillet tar handlingen er usikkert, men en lekkasje tyder på at det er oldtidens Egypt og Middelhavet som står for tur.

Finansrapporten avslører også at det etterlengtede «South Park»-spillet «South Park: The Fractured But Whole» skal slippes i dette finansåret – så før april neste år.

Spillet har hatt flere utsettelser og Ubisoft har foreløpig vært tyst rundt en ny slippdato – Sony har i påvente av en ny dato fjernet forhåndsbestillingen på PlayStation Network.

 

Oppdatering: «South Park: The Fracture but Whole» har fått ny dato 17. oktober.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer