Skissene til ørkenkartet.

(PressFire.no): «PlayerUnknown’s Battlegrounds» er all the rage for tiden. Spillet har vært ute til betatesting en stund, før det ble sluppet til Steam Early Access for litt over en måned siden.

Spillet er allerede veldig spillbart (PressFire-kontoret har vært tåpelig aktivt i spillet den siste uka), og selv om en hel del teknisk krøll gjenstår å fikses, har det nå kommet hinting mot mer innhold i spillet.

Vi vet allerede at utviklerne skal porte spillet over til konsoll etter hvert, men i månedens Game Informer røpes to nye kart.

Det ene er en øy i Adriaterhavet, som var en del av det tidligere Jugoslavia. Dette kartet vil være åtte ganger åtte kilometer stort (det samme som standardkartet), og vil ha veldig varierte områder.

Nord på øya vil det være store skogholt, sør vil ha varme strender, mens midtområdet vil ha snødekte fjellområder. Det vil som vanlig være strødd små landsbyer og hus rundt omkring.

Kart nummer dos har en ørken-setting, og er langt mindre enn det vanlige kartet. Det vil være fire ganger fire kilometer (altså en fjerdedel av det vanlige), og store deler av det er en by.

Sør- og østsiden består av en canyon som har en elv rennende gjennom seg, mens så å si hele midtdelen er en diger by.

Intet nytt om når disse kartene vil komme, dog. Og prioriteringene til utviklerne er vel helst på å få resten av spillet på beina før de legger til noe nytt.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer