Spillfilmen ingen ba om

De første detaljene fra «Rampage» er sluppet.

4. mai 2017 12:20
«Rampage: World Tour» var gøy.

(PressFire.no): Her er filmen undertegnede i hvert fall ikke fikk med seg at skulle komme: En film basert på beat’em up/ødelegg alt-spillet «Rampage».

Du vet, det hvor noen mennesker blir store monstre, og skal knuse diverse kjente verdensbyer, Godzilla-style.

Filmen regisseres av «San Andreas»-skaper Brad Peyton, og har skuespillere som Dwight «The Rock» Johnson og Malin Ackerman. Nå har selskapet bak filmen sluppet en liten oppsummering av plottet, og det høres ikke akkurat ut som spillene:

Primatolog Davis Okoye, spilt av Johnson, er en folkesky dude som har knyttet sterke bånd med silverback-goriallen George. Noe går galt under et eksperiment, og George blir en diger sint jævel som flyr rundt og ødelegger ting.

Det samme har skjedd med andre rovdyr, og sammen skaper de kaos i USA. Okoye må teame opp med en utstøtt forsker som har en motgift for å redde både verden og vennen George.

Ifølge regissør Peyton skal filmen være «mye mer emosjonell, skummel og «ekte» enn du kanskje tror», hva nå enn det betyr. Han sier derimot at spillene er inspirasjonen, men hinter til at han egentlig ikke spiller de.

- Om noen ba meg lage en «Call of Duty»-film, ville jeg ikke spilt noen av spillene. Jeg ville funnet på noe som hadde fortjent å være sin egen ting, sier han til WGTC.

Det hele høres cheesy ut, for å si det mildt. Filmen skal komme 20. april 2018.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3