Kommer «Pac-Man Maker»?

Namco har registrert merkenavnet.

19. april 2017 10:34

(PressFire.no): Nintendo startet såvidt å knote med «Maker»-serien da de slapp «Wario Ware DIY» - spillet hvor du like greit fikk alt av verktøy til å lage småspill, og beskjed om å kjøre på.

Mange penis-spill etter det, slapp også Nintendo det flotte «Super Mario Maker», der de ga slipp på alt av 2D-spill i serien, slik at du kunne lage dine egne rørleggerplattformbaner.

Det var en massiv suksess, både spillbarhetsmessig og økonomisk – spesielt etter at flere baner gikk viralt på nettet. 

Nå har også Namco Bandai lyst på en del av kaka, kan det se ut som. De har nemlig levert inn en merkevaresøknad for tittelen «PAC-MAN Maker» under spillkategorien hos EUs merkevarekontor.

Søknaden er enda ikke godkjent, siden den ble sendt inn i går tipper vi, men som flere rundt om på internett sier: Hvorfor ikke?

En «Pac-Man»-editor høres både enkelt og finfint ut, og grunnkonseptet i serien er fortsatt veldig spillbart, noe både «Pac-Man 256» og «Pac-Man Championship Edition» viste.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3