(PressFire.no): Det er på mikrobloggenettstedet Twitter at spillskaperen Alex Hutchinson avslører at han nå har sagt opp jobben i Ubisoft.

Det ble til slutt syv år i den franske spillgiganten og Hutchinson har fått jobbe på spill som «Far Cry 4» og «Assassin’s Creed 3».

 

Syv år i Ubisoft

- Så! Jeg har forlatt Ubisoft etter syv år. Ekstremt stolt over hva vi fikk til med «Far Cry» og «Assassin’s», men veldig spent på å bygge noe nytt, skriver han på Twitter.

Hutchinson kom tidligere fra Electronic Arts, hvor han jobbet på spill som «The Sims 2», «Army of Two: The 40th Day» og «Spore».

Og det er med en tidligere kollega i Electronic Arts han skal forme veien videre med et nyoppstartet studio. Sammen med Reid Schneider har de nå startet det nye studioet Typhoon Studios.

 

Først... kaffe

Hutchinson skriver videre på Twitter at de sannsynligvis ikke har noe å vise i den nære framtiden, fordi de er i startfasen og må ansette folk, kjøpe kaffemaskin og bygge Ikea-møbler.

Dette er ikke den eneste «Assassin’s Creed»-veteranen som har forlatt Ubisoft – både Jade Raymond og Patrice Désilets har forlatt spillgiganten. Sistnevnte endte også opp i et søksmål, som til slutt endte i et forlik.

Jade Raymond jobber noe med å bygge et nytt studio for konkurrenten Electronic Arts.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer