(PressFire.no): Det var i 2013 at Noah Falstein («Indiana Jones and the Last Crusade», «Indiana Jones : Fate of Atlantis») fikk sjefsjobben for spillutvikling i teknologigiganten Google, men fire år etter kaster han inn håndkleet.

Torsdag denne uken var hans siste dag på jobben, avslører han i et blogginnlegg. Han er åpenbart bitter for de manglende mulighetene i selskapet.

 

Har ikke fått lage spillene han ville

- Denne måneden er det fire år siden jeg ble sjefsdesigner for spill i Google. Det virket som en lovende tid for å lage spill i et selskap som er kjent for sin teknologi som spenner over hele verden, skriver han.

- Dessverre har mulighetene for å bygge de store betydningsfulle spillene som jeg ble ansatt for å lage ikke latt seg manifestere, selv om markedet for spill i verden har fortsatt å vokse i både størrelse, mangfold og geografisk rekkevidde.

- Derfor har jeg besluttet å forlate Google, og dagen si dag, 6. april, vil være min siste dag.

Likevel skriver han også at Google er et fantastisk selskap, hvor han vil savne frynsegodene, spenningen og kollegaene.

 

Sikter på nevrologi og vr

- Men med 37 år som profesjonell spillutvikler, er spillutvikling i blodet mitt. Jeg er ikke klar for å gi meg, spesielt ikke med så de nye feltene som akkurat har åpnet seg.

Falstein sikter i hovedsak til nevrologi og helsevitenskap koblet til spill og virtuell virkelighet – et område han nå mener er i ferd med å modnes.

Dette er nå et område han ønsker å utforske, uten å avsløre mer.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer