«Indiana Jones: Fate of Atlantis»-veteran ble sjef for spill i Google

Nå slutter han på grunn av manglende gjennomføringsevner.

7. april 2017 13:46

(PressFire.no): Det var i 2013 at Noah Falstein («Indiana Jones and the Last Crusade», «Indiana Jones : Fate of Atlantis») fikk sjefsjobben for spillutvikling i teknologigiganten Google, men fire år etter kaster han inn håndkleet.

Torsdag denne uken var hans siste dag på jobben, avslører han i et blogginnlegg. Han er åpenbart bitter for de manglende mulighetene i selskapet.

Har ikke fått lage spillene han ville

- Denne måneden er det fire år siden jeg ble sjefsdesigner for spill i Google. Det virket som en lovende tid for å lage spill i et selskap som er kjent for sin teknologi som spenner over hele verden, skriver han.

- Dessverre har mulighetene for å bygge de store betydningsfulle spillene som jeg ble ansatt for å lage ikke latt seg manifestere, selv om markedet for spill i verden har fortsatt å vokse i både størrelse, mangfold og geografisk rekkevidde.

- Derfor har jeg besluttet å forlate Google, og dagen si dag, 6. april, vil være min siste dag.

Sikter på nevrologi og vr

- Men med 37 år som profesjonell spillutvikler, er spillutvikling i blodet mitt. Jeg er ikke klar for å gi meg, spesielt ikke med så de nye feltene som akkurat har åpnet seg.

Falstein sikter i hovedsak til nevrologi og helsevitenskap koblet til spill og virtuell virkelighet – et område han nå mener er i ferd med å modnes.

Dette er nå et område han ønsker å utforske, uten å avsløre mer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3