«Outlast II» godkjent i Australia likevel

Men har sensuren i landet diktert spillet for resten av verden?

24. mars 2017 10:04

(PressFire.no): Tidligere denne uken ble det rapportert om at skrekkspillet «Outlast II» ikke passerte sensurorganet i Australia.

Det skal være «sexladet vold» som var grunnen til at spillet ikke passerte sensuren i landet.

I ettertid har også en senator i landet snakket til senatet om hvordan han ikke anser sensurorganet som kompetente til å mene noe om spill, at de derfor bør «la spillerne være».

Godkjent for 18 år og oppover

Men nå kommer meldingen om at spillet blir godkjent likevel og at det får aldersgrense 18+, noe som er den strengeste grensa landet har.

Forandret spillet for alle?

Dette er noe flere spill har gjort før for å passere sensuren i landet, men denne gangen har utvikleren uttalt at versjonen de har sendt inn til sensuren i Australia er den samme som kommer i resten av verden.

Samtidig har sensurorganet i Australia gitt en uttalelse til Kotaku om at utvikleren har sendt en ny og modifisert versjon av spillet til vurdering.

Om informasjonen stemmer, så kan det kun bety at utvikleren Red Barrels har modifisert spillet som også skal ut til resten av verden.

 «Outlast II» slippes til PlayStation 4, Xbox One og pc 25. april.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3