Snart kan du lagre de beste øyeblikkene fra «Overwatch»

Og muligheten til å lage egne baner kommer etter hvert!

21. mars 2017 13:03

(PressFire.no): «Overwatch» har en morsom greie på slutten av hver kamp, hvor en spiller tildeles ærestittelen «Play of the Game» - og en liten gjenspilling av hva nå enn det skulle være som ga den utmerkelsen.

Men et skikkelig replay-system har spillet ikke. Nå varsler derimot sjefen sjøl, Jeff Kaplan, at de jobber med en variant av det, som skal la deg lagre highlights av spillingen din.

Det blir ikke en total video-editor som lar deg redigere hele opptak av kamper, men en måte å lagre POTG og andre småsnutter på.

- Det hele vil gå live før sommeren, vi jobber med det nå, skriver han på det offisielle forumet.

Planen er å la spillerne endre baner.

Endre kartene selv, etter hvert

Det er ikke alt som kommer, dog. Kaplan røper også at de ønsker å gi ut et verktøy som vil la spillerne selv lage sine egne baner i spillet – ikke ulikt slik det er med spill som «Team Fortress», «Counter-Strike» og gamle røvere som «Doom» og «Quake».

- Vi er veldig åpne på det å gi ut en kart-editor for «Overwatch» en dag. Men siden spillet er bygd på en splitter ny motor, så er ikke dette så enkelt å få til, og ikke noe som vil skje snart.

Han påpeker derimot at det alltid har vært planen å gi ut et slikt verktøy, og at det er på langtidsplanen deres.

Den nye helten.
Den nye helten.

Ny helt ute i dag

Forøvrig går den nye helten, Orisa, live i spillet i dag. Hun blir ikke å finne i competitive-delen av spillet for om en ukes tid, men kan lekes med i de øvrige modusene.

Orisa er en såkalt tank, som kan ta imot mye juling. Roboten kan også gi buffs til andre spillere, og ikke minst samle fiender via en slags vakumgranat – finfin for å treffe mange med resten av laget sine ultier.

Lùcio vil også få en større overhaling i oppdateringen som kommer etter denne. De kan du lese mer om her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3