Ifølge rykter får vi se både «Star Wars Battlefront 2» og Viscerals nye neste måned

20. mars 2017 13:14

(PressFire.no): Det kan virke som vi får en dobbel dose med «Star Wars»-nytt på spillfronten i april.

En tweet fra Jordan Maison hinter til at vi får en nærmere titt på det mystiske Visceral Games-spillet, som har tidligere «Uncharted»-sjef Amy Hennig ved roret. Så lant har vi kun sett en bitteliten snutt fra spillet.

Maison er en offisiell tegner for «Star Wars»-delen av Topps, som produserer kortspill basert på serien, og han mener å ha kilder som peker mot en avsløring neste måned, under den store «Star Wars»-messa «Star Wars Celebration».

- Det virker som om Viscerals «Star Wars»-spill har en faktisk trailer klar. Skal visst debuteres på SWCO, skriver han på Twitter. Messa går fra 13. til 16. april.

I tillegg mener han å vite at mesteparten av spillpresentasjonen på stjernekrigsmessa vil være viet til «Star Wars Battlefront 2», som EA mener er «dramatisk mye større» enn forgjengeren.

Sjefen for en annen «Star Wars»-fanside, Jeremy Conrad, stemmer i, og sier han har hørt at fokuset vil være på enkeltspillerdelen til «Battlefront 2» – multiplayerbiten blir spart til E3 i juni.

Salt, klype, osv.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3