Ubisoft gir «For Honor»-spillerne et plaster på såret

Dobbelt opp med erfaringspoeng og stål.

1. mars 2017 10:40

(PressFire.no): All frustrasjonen «For Honor»-spillerne opplevde i forriges uke serverproblemer, gjør at Ubisoft nå finner fram medisinskrinet.

Fra og med den 3. mars til den 5. mars vil spillerne motta en kompensasjon fra Ubisoft i form av en såkalt Champion Status til alle spillerne.

I et foruminnlegg med tittelen «Hvordan vi velger å svare på serverbruddet fra forrige helg», skriver Ubisoft at kompensasjonen vil gjelde alle spillerne som var pålogget da trøbbelet rammet den 13. - 26. februar.

Champion Status gir spilleren blant annet 25 prosent mer XP og et eksklusivt ikon ved siden av navnet ditt. I Ubisoft sitt innlegg, kan du få med deg alle fordelene Champion Status gir deg.

Det skal nevnes at hvis du har kjøpt et sesongpass og allerede har tilgang til Champion Status, vil du få dette forlenget med tre dager på tampen.

Det eneste du trenger å gjøre for å motta Champion Status er å logge inn i spillet under perioden 3. - 5. mars, uansett hvilken plattform du spiller på.

– Dette er mer enn rettferdig. Jeg må innrømme at det var utrolig frustrerende å kjøpe Championship Status kun for å komme hjem til et spill som ikke fungerte ordentlig, kommenterer en bruker i kommentarfeltet.

I tillegg til Champion Status vil alle spillerne også motta dobbelt så mye Steel i denne perioden, som et ekstra plaster på såret.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3