Nå skal Twitch begynne å dele ut in-game items

24. februar 2017 11:30
CptOates sin Smite stream.

(PressFire.no): Som en spillutvikler finnes det et par forskjellige fremgangsmåter for å nå spillere i en bestemt målgruppe, noen bedre enn andre.

Et eksempel er å gi ut et begrenset antall med betakoder sånn at spillere kan få en smakebit av hva de har i vente, samtidig som utvikleren kan få tilbakemelding på eventuelle feil og forbedringspotensial.

Nå lanserer strømmetjenestenTwitch et nytt program kalt Drops. Drops vil hjelpe spillutviklere med å øke interessen rundt spillet sitt, ved å belønne spillerne direkte for å streame og spille spillet. Spillerne blir belønnet i form av in-game items eller såkalte drops til de som velger å streame spillet.

- Som spillutvikleren, vil Drops gi deg funksjonen til å skreddersy spillopplevelsen til spilleren og seerne, skriver Twitch på bloggen sin.

Twitch har tidligere eksperimentert med systemet der de har integrert og finpusset programmet takket være noen hjelpsomme samarbeidspartnere. Fra og med den 22. februar kan spillutviklere få sjansen til å integrere Drops inn i spillet sitt.  

Hi-Rez Studios har vært en av samarbeidspartnerne siden lansering og har implementert Drops i både «Paladins» og «SMITE» over de siste månedene.

- Vi så et økt antall med både spillere og seere fra dagen vi valgte å ta i bruk Drops. Økningen var så betydelig at det fikk oss til å ville bygge ut Drops, skriver COO for Hi-Rez Studios, Todd Harris.

Drops vil bli nærmere presentert under årets Game Developers Conference (GDC) som vil ta plass fra den 27. februar til den 03. mars.   

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3