«Terraria» med vanvittige salgstall

Har passert 20 millioner solgte.

20. februar 2017 18:34
Folk lager helt sjuke ting i «Terraria» også.

(PressFire.no): Ah, «Terraria» - spillet som troner øverst på undertegnedes «skamliste» over spill jeg aldri har fått spilt skikkelig.

Og med «Minecraft» som et av mine favorittspill så er det virkelig håpløst gjort av meg.

Men andre har spilt det, og det så til de grader.

Utvikler Re-Logic (og utgiver 505) har nå slått seg på brystene med at de har solgt utrolige 20 millioner eksemplarer på spillet, fordelt på pc, konsoll og mobile plattformer.

Spillet, som kom i mai 2011, kan vel dermed sies å være en uendelig stor suksess, spesielt med tanke på at den første versjonen ble utviklet på bare fem måneder.

Etter dette har det skjedd mye. Spillet startet med bare 250 gjenstander du kunne få tak i, men har nå rundt 3800. Spillet har også femdoblet antall bosser, NPC-er og har fått 17 nye biomes – områder som skiller seg fra hverandre (for eksempel vinter- og jungellandskap).

Antall fiendetyper har også steget fra 20 til 350, og spillet har fått en faktisk slutt, i tillegg til flere vanskelighetsgrader for de som ønsker en utfordring.

- Vi vil takke hver og en av dere for støtten gjennom denne reisen, og vi håper dere ser frem til – og blir med på – alle de fantastiske erfaringene som fortsatt skal komme, skriver utviklerne på sitt offisielle forum.

Hele 8,5 millioner eksemplarer er solgt det siste halvannet året, ifølge utviklerne, noe som betyr at salget faktisk øker i tempo.

Forøvrig vil både mobil- og konsollversjonen av «Terraria» snart få en ny oppdatering, som vil gjøre de til 1.3-versjonen, de også.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3