Nå kan du bruke «World of Warcraft»-Tokens i andre spill

Fyll på Blizzard-kontoen gjennom å spille.

8. februar 2017 11:34

(PressFire.no): Det har gått hele to år siden Blizzard lot spillerne sine kjøpe månedlig spilletid med gull man har opptjent inne i spillet, kalt WoW Tokens.

Nå har de utviklet dette systemet videre ved å implementere en måte å la spillerne bruke gullet de har opptjent på deres andre spill, som for eksempel «Hearthstone» og «Overwatch».


Virituelle penger til ekte penger

WoW Tokens kan bli opptjent på to forskjellige måter: Å betale rundt 125 kroner eller å betale med gull man har opptjent inne i spillet.

Nå kan man, i tillegg til å bruke Wow Tokens på spilletid, konvertere Wow Tokens for å motta omtrent 125 kroner på Battle.net-kontoen din.

De pengene kan bli brukt på andre Blizzard spill, som for eksempel kortpakker i «Hearthstone», kosmetiske bokser i «Overwatch», forskjellige utseender til helter i «Heroes of the Storm» og til og med nedlastbare spill som «Starcraft» og «Diablo».

Dette betyr i teorien at en dedikert «World of Warcraft» spiller som vet hvordan man kan få tjene opp en god del gull inne i spillet, kan spille Blizzard sine spill gratis.

Wow Tokens kan variere veldig i pris. I løpet av de siste 24 timene har Wow Tokens gått fra 59 000 gull til 109 000 gull, ifølge Wowtoken.info

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3