Ny spillmodus til «League of Legends»

Ånder, demoner og ny bane!

26. januar 2017 16:41
Ånder

(PressFire.no): «Hunt of the Blood Moon» er den ferskeste bollen i ovnen, når det kommer til forskjellige spillmoduser i «League of Legends».

Spillmodusen vil bli sluppet i forbindelse med det kinesiske nyåret, og det går rykter om at det kan være en av de spillmodusene med høyest tempo og kaos hittil.

Ifølge Riot, vil den nye spillmodusen kun inkludere champions som er såkalte Assassins og Divers. Lagene vil bestå av fem forskjellige slike champs, der man må sikre seg 300 poeng for å stikke av med seieren.


Demon Herald
Demon Herald

Ånder og demoner... i «League of Legends»?

Det er tre forskjellige måter å samle poeng på: Ofre fiender, ånder og Demon Heralds.

Om dette gjør at du klør deg i huet om hva i alle dager ånder og Demon Heralds i en «League of Legends» sammenheng er, så er du ikke alene:

Kort fortalt: Ånder, eller Spirits of the Blood Moon om du vil, kommer til å passivt snike seg rundt i junglene til begge lagene. Finn åndene og «ofre» dem for å motta tre poeng.

Demon Heralds vil i ny og ne befinne seg der dragen og Baron Nashor vanligvis befinner seg. «Ofre» begge to, og laget ditt vil motta til sammen 30 poeng.

Fiender fra motstanderlaget er simpelt nok. Finn spillere fra motstander laget, knert disse, og laget ditt vil motta fem poeng.

Hvis du er i stand til å overvinne tre av spillerne på motstanderlaget uten å dø eller å returnere til basen selv, vil du motta kreftene til en demon.

Dette innebærer å kunne gå usynlig, og løpe utrolig mye kjappere, rundt enn normalt. Fordelen vil vare helt frem til du angriper en fiende (eller etter 45 sekunder), og vil gjøre vesentlig større skade enn normalt på det første angrepet.


Demonportaler

En ny Summoners Rift

Den nye modusen vil også inkludere en helt ny versjon av den gamle banen vi alle er så kjent med.

Dette inkluderer demonportaler, blodfylte trær og sist men ikke minst, nye kosmetiske produkter til Diana, Talon, Twisted Fate og Jhin.

Spillerne kan dessverre ikke velge fritt mellom alle de 134 rollefigurene i «League of Legends». Figurene har blitt redusert til 20 forskjellige og her kan du se en liste over hvilke som er blitt utvalgt.

- Dette blir første gang vi eksperimenterer med et redusert antall rollefigurer, så vi hadde satt pris på om dere spillere holder et lite øye med hva som kan virke annerledes der ute på banen. Vi hadde også satt pris på tilbakemeldinger på eventuelle feil, skriver Riot på forumet deres.  

Hunt of the Blood Moon ble allerede tidligere i dag sluppet på testklienten. Hvis Riot følger tidligere mønstre, vil vi muligens kunne se spillmodusen tilgjengelig for alle innen neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3