Riot kansellerer kosmetikken til Blitzcrank og Amumu

Kanskje like greit..?

25. januar 2017 16:20

(PressFire.no): For drøye to uker siden annonserte «League of Legends»-utvikler Riot Games på sosiale medier to nye Sewn Chaos-skins til Blitzcrank og Amumu.

Nå har Riot bestemt seg for å kansellere utgivelsen av disse kosmetiske tilbehørene grunnet negativ tilbakemelding fra spillerne på testklienten.


Sewn Chaos Amumu

Opprettholdt ikke standarden          

- Nye Blitzcank og Amumu skins! Og i tillegg er de i Sewn Chaos temaet! For et kult konsept! Bare tulla, det ser ut til at lommeboken min er trygg for denne gang, skriver en Redditor i kommentarfeltet på lanseringen. 

Spillerne ble med andre ord ikke spesielt begeistret da Riot annonserte at det skulle komme to nye Sewn Chaos skins.

Det var ikke nok med at produktene som skulle bli lansert var til to av rollefigurene som allerede har mange skins fra før, men at kvaliteten på selve nydrakten opprettholdt ikke standarden, skal vi tro tilbakemeldingene.

- Som regel kansellerer vi prosjekter (vi ikke føler er bra nok) før vi lanserer det på test-klienten, men i dette tilfellet var vi for sent ute. For å være ærlig, traff ikke noen av de to produktene vi endte opp med kvaliteten på våre tidligere skins, skriver produsenten i skins staben for Riot, Carlos «I am Carlos» i et foruminnlegg.

Sewn Chaos Blitzcrank
Sewn Chaos Blitzcrank

Dårlig prioritering, ifølge spillerne

- Dette blir da det åttende skinnet til Blitzcrank, mens det er flere av figurene som er over et år gamle og fortsatt sitter med et skin. Ikke bra, Riot, skriver en annen Redditor i kommentarfeltet på lanseringen.

Selv om spillerne klager på at både Blitzcrank og Amumu har for mange skins i forhold til andre figurer, ser det ikke ut til at Riot legger noe vekt på dette, tvert imot.

- De fleste lurer sikkert på hva dette vil si for Amumu- og Blitzcrank-skins i fremtiden, siden de to nå mister disse. Vi har tenkt å dra tilbake til laben og finne ut hvordan vi kan gi begge figurene skinsa de fortjener, skriver «I am Carlos».

Tidligere har det bare vært Orianna som har hatt et Sewn Chaos-skin å vise frem på banen, og det ser ut som hun kommer til å forbli den eneste.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3