Oscar-vinner skal regissere «The Division»-filmen

20. januar 2017 10:42

(PressFire.no): At Ubisoft planlegger å lage film basert på storspillet «The Division» er ikke nytt – det heller ikke nytt at Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain er om bord for roller i den.

Men hvem som skal stå bak roret har ikke vært kjent.

Nå kunngjør Ubisoft at det er Stephen Gaghan som skal ha regien for filmen – mannen som vant en Oscar for å ha skrevet «Traffic» og ble nominert for manuset til «Syriana», en film han både skreiv og regisserte.

- Jeg gleder meg til å jobbe med Ubisoft Motion Pictures og samarbeide med Massive Entertainment for å bringe «The Division» til lerretet, de er fantastiske folk, eksepsjonelt kreative og villige til å ta sjanser, heter det fra Gaghan i en pressemelding.

Gaghan er ikke helt ukjent med dataspill – han skreiv historien til «Call of Duty: Ghost».

Ubisoft har også jobbet med Jake Gyllenhaal før – han hadde rollen som prinsen i filmatiseringen av «Prince of Persia: Sands of TIme» (2010).

Jessica Chestain er kanskje mest kjent for sine roller i «Interstellar» og «The Martian».

I spillet «The Division» ligger handlingen fram i tid og hvor et virus har etterlatt New York i ruiner.

Ubisoft satser tungt på filmer basert på spillkatalogen sin, og hadde tidligere i januar premiere på filmen basert på «Assassin's Creed».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3