Skitne, ekle og vakre «Little Nightmares» har fått dato

18. januar 2017 13:45

(PressFire.no): Det svenskutviklede spillet «Little Nightmares» fikk oppmerksomhet før det egentlig hadde fått et ordentlig navn – den «vakre» visuelle stilen og ubehagelige stemningen i avsløringstraileren fikk oppmerksomhet.

I ettertid har Tarsier Studios, som blant annet sto bak «Little Big Planet Vita», avslørt at spillet har fått tittelen «Little Nightmares» og avslørt at det utvikles for PlayStation 4, Xbox One og pc.

Nå kunngjør de at de har ringa ut 28. april for endelig utgivelse.

I «Little Nightmares» tar du rollen som den mystiske jenta Six, som er fanget i et slags univers de har døpt The Maw. Målet er å rømme.

Selve spillmekanikken, hvor du skal løse gåter i tillegg til å snike rundt, høres og ser ut som en blanding av både «Limbo» og «Inside» fra danske Playdead.

Spillets stil har blant annet blitt sammenlignet med de franske spillskaperne Jeunet og Caro («Delicatessen», «City of Lost Children») og Tim Burton. Kanskje med en liten dose med «Pompel og Pilt».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3