Menneskerettighetsbrytende feil i «Fallout 4» endelig fikset

To magiske mennesker tok på seg samfunnsproblemet - og lyktes.

30. november 2016 16:05

(PressFire.no): Da «Fallout 4» kom var det til stor ståhei og absurde salg, men spillet hadde én vanvittig stor feil, som ikke er blitt rettet før nå nylig. Denne feilen har overskygget alt.

Feilen er av galaktisk størrelse, en så stor blemme og en skamplett at det nesten ikke er til å tro. Vi har hørt rykter om masseslagsmål i Bethesda lenge før spillet kom ut, bare på grunn av kontroversen med dette.

Blir dratt for retten?

Det er en ikke-navngitt designer hos Bethesda som har stått for overtrampet mot menneskeheten, og han eller hun lever sannsynligvis på hemmelig adresse under sterk beskyttelse fra FN.

Avsindige og groteske forbrytelser som dette er dekket av den internasjonale krigsdomstolen i Haag, men av uvisse årsaker er ikke Todd Howard og Co blitt slept dit enda.

Det både tror og håper de fleste at vil skje, men innen den tid har to helter fikset galskapen på egen hånd.

Verdens beste folk tok grep

Ikke bare er det snakk om to vidunderlige vesener, under kallenavnet jet4571 og Elianora, men også kanskje de mest ansvarsfylte menneskene vi har hatt her på kloden.

Drit i Jesus, Gandhi og Hugh Mungus – vi snakker her om ytterpunktet, kanskje endestykket, på snillhet, godhet og personlig oppofring.

Ikke siden Evel Knievel prøvde å hoppe over Snake River Canyon har det vært prøvd en dristgere oppgave enn dette, og likevel har de greid det, slik de sannsynligvis har greid alle oppgaver og utfordringer i sine vanvittig suksessfylte liv.

For disse NexusMod-brukerne har nemlig snudd dassrullene i «Fallout 4» fra sine opprinnelig, forkastelige, bakvendtland-stillinger til de sosialt aksepterte – og riktige – stillingene. Med papiret hengende foran på rullen.

Vi lovpriser og takker dere. Endelig kan «Fallout 4» spilles av vanlige folk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3