Nå kan du få «Beyond Good & Evil» gratis

12. oktober 2016 12:45

(PressFire.no): Det er mye mas om «Beyond Good & Evil» de siste årene, og det blir åpenbart ikke mindre nå som skaperen selv har bekreftet at oppfølgeren er i utvikling (igjen).

Det har åpenbart vært en trang fødsel for oppfølgeren til spillet fra 2003 – et spill som raskt ble ansett som en fiasko, men som fikk en slags kultstatus som en oppdaget juvel i spillmiljøene.

I ettertid har Ubisoft både sluppet en konseptuell trailer, i tillegg til at det lekket en video av det som så ut som en prototype.

Skaperen, Ancel, har i ettertid forlatt Ubisoft for å starte sitt eget uavhengige studioet. Likevel skal han være koblet til det nye spill, som utvikles av «Rayman»-studioet i Montpellier.

Nylig bekreftet Ancel at de nå jobber med oppfølgeren igjen – på Instagram la han ut flere konsepttegninger, før han avduket at forproduksjon har startet.

Og nå følger Ubisoft opp med å gi bort originalen fra 2003 bort gratis til pc-spillerne.

Det eneste kravet er at du installerer Ubisofts digitale plattform på pc – Uplay.

Ubisoft gir bort et spill hver måned, hvor tidligere spill har bestått av «Prince of Persia: Sands of Time», «Splinter Cell», «Rayman Origins» og «The Crew».

Følge denne lenken for å sikre deg juvelen «Beyond Good & Evil».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3