Norge er med i «Civilization VI»

Harald Hardråde styrer vikingnasjonen inn i atomalderen.

8. september 2016 15:12

(PressFire.no): Det er mange som ser frem til å bruke alt for mange timer på det neste «Civilization»-spillet, undertegnede inkludert.

Og det ser ut til å bli en del nytt denne gangen. For eksempel vil byer nå spre seg ut over kartet etter hvert som de blir større, og nasjoner som Kongo er blitt lagt til.

Nå er nok en ny stat avslørt, og det er ingen ringere enn gode, gamle Norge!

Med Harald Sigurdsson, eller Hardråde om du vil, som leder, er den norske Civen en skikkelig sjønasjon. Alle units kan vandre rett ut i sjøen uten noen movement costs, noe som betyr at du kan utforske langt mer av verdenen tidlig i spillet.

Det er også lagt inn spesifikke bygninger og tropper for Norge, der stavkirken gir bonuser om du bygger den ved skoger, og berserkeren er en offensiv tropp som har angrepsbonuser, men er litt svak i forsvar.

Norge får også Langskip, som vil heles når de er i «internasjonalt» farvann, og alle tropper kan angripe byer fra vannet gjennom et angrep kalt «Thunderbolt of the Nord».

Firaxis legger mye inn i vikinghistorien til nordmennene, så hvordan Hardråde fikser livet med tanks og atomvåpen skal bli interessant.

«Civilization VI» kommer 21. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3