Interplay legger alle seriene sine ut for salg

Nå kan du eie rettighetene til «Earthworm Jim», «Descent», «MDK» og mange fler.

8. september 2016 14:32

(PressFire.no): Interplay var en av de virkelige gigantene, back in the days. Startet av legenden Brian Fargo, som også var mannen som var med på å klapse Blizzard og BioWare i gang, for mange fullmåner siden.

Dessverre gikk hele sulamitten konkurs i 2006, og en fransk investorduo kjøpte opp alt av rettigheter og lisenser. Det har vært forholdsvis tyst rundt selskapet siden da, med unntak av et og annet forsøk på å snurre i gang noen av seriene igjen.

Det er nå disse som igjen blir lagt ut på salg. Har du noen kroner til overs på boka, så kan du dermed kjøpe rettighetene til spill som «Earthworm Jim», «Freespace», «MDK», «Battle Chess», «Clayfighter», «Descent», «Dark Alliance», «Redneck Rampage», «Star Trek: 25th Anniversary» og en rekke andre godbiter.

Interplay, slik selskapet har fremstått de siste ti årene, har ikke selv drevet med utvikling, men heller bare vært en lisensholder som har leaset ut merkevarene sine til andre utviklere.

Nå legges altså hele greia ut til salgs, inkludert figurene i de forskjellige spillene. Vi ser konturene av den siste tiden til den tidligere legendariske utgiveren, men vi håer det snart renner inn pressemeldinger om diverse oppkjøp.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3