I kveld starter Gamescom-pressekonferansene

En noe amputert variant i år - her er tidene du trengere å vite om.

16. august 2016 13:43

(PressFire.no): Gamescom åpner dørene for publikum på torsdag, men tradisjonen tro er dagene før fylt med pressegøy – og i kveld starter showet med pressekonferansene, som streames på nett.

Men det er et litt amputert opplegg i år. Hverken Sony, Microsoft eller Nintendo har pressekonferanser, og Sony er ikke engang på gølvet.

Dermed er det egentlig bare to store aktører igjen som skal vise hva de har i kveld: EA og Blizzard.

Blizzard starter det hele med en pressekonferanse 18:30 norsk tid (sees her). 

Ryktene svirrer rundt et «StarCraft HD», men vi forventer en liten dæsj «Overwatch» og «World of Warcraft» også.

EA fortsetter moroa med sin pressekonferanse klokka 19:15 norsk tid (sees her).

Her kan vi forvente stort fokus på «Battlefield 1», siden det skal komme en beta innen kort tid, men ikke bli forundret om mye tid vies til det kommende «FIFA»-spillet og «Titanfall 2» heller. I tillegg har EA teaset med at vi skal få se noe fra «Star Wars»-spillene de lager.

I tillegg til dette forventer vi ut over uka å få en kikk på «Resident Evil 7» fra Capcom, «Destiny» fra Bungie og sikkert en ny kikk på alt Ubisoft viste frem på E3.

Nintendo skal også vise fram mer av «Paper Mario» til Wii U, mens 3DS får et «Mario Party»-spill. I tillegg vet vi også at bergensbaserte Rain Games også skal vise fram sitt nye «World to the West» på Nintendos stand.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3