Nå blir «Life is Strange» tv-serie

Ikke animert.

28. juli 2016 11:45

(PressFire.no): Da «Life if Strange» kom ut var det til stor applaus fra bransjen. For eksempel vant spillet en BAFTA-pris. Her i PressFire ga vi serien – spillet ble sluppet i episoder – toppscore.

Vår anmelder, Daniel «Fløtepus» Guanio, var ekstatisk.

- Idet «Polarized» nådde sitt punktum hadde historien gjentatte ganger gitt meg gåsehud, skrev han i anmeldelsen, og listet opp det som var bra med spillet:

- Stemmeskuespillet, de mange tvistene, spolefunksjonen, dialogen, den troverdige utforskningen og sjongleringen av så mange universelle temaer.

Nå blir Square Enix-spillet en tv-serie, som skal produseres av Legendary Digital Studios, det melder Eurogamer. Serien skal være en «digital» serie, hva nå enn det betyr.

Regissørene Dmitri Johnson og Dan Jevons skal stå bak spakene, og de har tidligere produsert «Skulls of the Shogun», en animert serie, og jobber også på den kommende «Sonic the Hedgehog»-filmen for Sony.

- «Life is Strange» er et av de sjeldne merkevarene som kombinerer utrolig utviklede figurer og historier med svært engasjerende gameplay, sier Legendary-sjefen Greg Siegel.

Den første episoden av «Life is Strange» er blitt gjort gratis for nedlasting på de fleste plattformer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3