Slik skal du spille «Batman: The Telltale Series» med andre

Implementerer løsning som ligner på norske «Kahoot».

26. juli 2016 10:53

(PressFire.no): Mange har nok allerede spilt spillene fra Telltale med en samboer eller kompis, hvor dere begge diskuterer dilemmaene som dukker opp.

Demokratisk løsning

Med sitt nye spill, «Batman: The Telltale Series», vil utviklere omfavne dette på en helt ny måte – spillet kommer til å ha funksjoner for å spille sammen med andre.

Det avslørte en av utviklerne under spill- og tegneseriemessa Comicon i San Diego.

- Vi ville ha bedre måter å integrere publikum. Fra nå kan to til mer enn 2000 folk hjelpe spilleren med å ta valg, fortalte Telltales Job Stauffer under messa ifølge shacknews.com.

Eller kjør Nord-Korea-demokrati

Hver gang du starter et spill vil du får muligheten til å skru på såkalt Crowd Play, noe som lager en nettadresse som kan deles med alle du vil skal være med å stemme på valgene.

På den måten ligner løsningen på den som blir brukt i den norske quiz—appen «Kahoot», som har blitt et populært verktøy i blant annet klasserom.

Som «ordstyrer» er det spilleren som velger om demokratiets valg skal gjelde, eller om du bare vil se på det som et forslag og heller overstyre valget.

Velgerne vil også kunne gi tommel opp og tommel ned til eventuelle valg du foretar deg.

Stauffer påpeker at de i dag sliter med litt etterslep i løsningne, noe som gjør at løsningen foreløpig ikke fungerer så godt med de som liker å strømme spilling. Det jobbes imidlertid med å forbedre teknikken.

Den første episoden av «Batman: The Telltale Series» slippes til Android, iOS, Microsoft Windows, OS X, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 og Xbox One.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3