PlayStation-sjefen har blitt hacket

20. juli 2016 11:58

(PressFire.no): PlayStaiton-sjefen Shuhei Yoshidas konto på mikrobloggenettstedet Twitter har blitt hacket.

Det er hacker-gruppen OurMine som ikke bare tar på seg ansvaret, men har også lagt ut flere meldinger hvor de hevder å hjelpe andre med å teste sikkerheten på kontoene sine.

- Du har blitt hacket av Our Mine Team, besøk vår nettside for å sikre deg selv, heter det i innlegget fra hacker-gruppen.

I skrivende stund har det kommet flere nye meldinger på kontoen fra gruppen, så det kan se ut som om hackerne fremdeles har kontroll på kontoen.

En av de senere meldingene på kontoen hevder at de ikke er hackere, men en sikkerhetsgruppe. De skriver også at de gir kontoen tilbake, hvis han tar kontakt med dem.

Yoshida har hatt stor suksess på Twitter og har blitt kjent for å være svært åpen med brukerne der – han svarer blant annet på spørsmål fra andre brukere.

OurMine-gruppen tok nylig på seg ansvaret for å ha angrepet «Pokémon Go»-serverne, selv om dette angrepet ikke har blitt bekreftet av utviklerne.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3