Nå er «Overwatch»-konkurransen ordentlig i gang

29. juni 2016 11:47

(PressFire.no): Blizzards nye skytespill «Overwatch» har tatt verden med storm, og sist vi hørte tall slo de seg på brystet med over syv millioner spillere etter bare én uke på markedet.

Spillet begynner allerede å etablere seg i e-sport-kretser, men spillet ble også lansert noe uferdig.

Selve konkurransemodusen, hvor man virkelig blir målt opp mot andre på samme nivå, var ikke klart til lanseringen av spillet.

Nå er den klar

Og nå er den endelig her – for pc-spillerne. De som spiller på PlayStation 4 og Xbox One må vente litt til, fordi Sony og Microsoft må godkjenne oppdateringen først.

For dem som ikke er kjent med competitive play, så er det modusen for dem som vil ta spillet litt mer seriøst enn det som typisk er vanlig i quick play.

Undertegnede er n00b i «Overwatch»,
og får ikke være med i klubben. :(

Sesongbasert

Den nye modusen vil være sesongbasert og forholde seg til årstidene, så den lanseres som sommer-sesong nå. Blizzard selv påpeker at de kommer til å vare rundt 2,5 måned og at det vil være en liten pause mellom sesongene.

For å delta må du være minst nivå 25 og alle spillere må være innenfor 50 i rating av hverandre, og du får naturligvis ikke delta om du har blitt bannet eller suspendert.

Du må naturligvis også laste ned en oppdateringen som legger til den ferske modusen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3