Nå blir også «Fruit Ninja» film...!

22. mai 2016 21:11

(PressFire.no): I fare for å skrive så mye om film at vi nesten blir MovieFire.no, så drister vi oss til å også rapportere om denne nyheten.

Rekken av snodige-spill-gjort-om-til-spillefilm begynner å bli lang: «Tetris»-trilogien (!) er under produksjon, vi har hatt filmer med «Donkey Kong» og «Pac-Man» i store roller og «Angry Birds» ruller på norske kinoer for tiden.

Og nå skal sannelig «Fruit Ninja» foreviges på filmrullen også. Helt sant!

Filmen skal etter det The Hollywood Reporter har fått høre ikke være en animasjonsfilm, men en familiekomedie med ekte skuespillere i kjøtt og blod.

«Fruit Ninja»-filmen vil produseres av Tripp Vinson, som tidligere har stått for «San Andreas» og «The Number 23». Bak manuskriptet finner vi J.P. Lavin og Chad Damiani, som ikke har stort annet enn innslagene under Emmy-utdelingen i 2007 på CVen.

«Fruit Ninja», som feiret seks år forrige måned, har så langt blitt lastet ned over én milliard ganger, noe som visstnok gjør det til det nest mest populære spillet på mobiler.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3