Plutselig kommer «Final Fantasy X / X-2 Remaster» til pc

10. mai 2016 10:54

(PressFire.no): Om vi skal tro den digitale spillbutikken Steam, så tyder mye på at Square Enix har tenkt til å endelig slippe klassikeren «Final Fantasy X» på pc.

For plutselig ligger nå den oppussede versjonen, som tidligere er utgitt på PlayStation 3, PlayStation Vita og PlayStation 4, oppført i butikken med slippdato allerede 12. mai.

Du må ha med «Final Fantasy X-2»

Vi minner også om at du må ta med den ikke like klassikerstempla «Final Fantasy X-2» på kjøpet – det finnes faktisk ingen mulighet for å ekskludere det.

Så hvis du er sånn person som sliter med å spise middager hvor de forskjellige ingrediensene rører borti hverandre, så kan dette bli et vanskelig kjøp.

«International edition»

En oppusset versjon med bedre grafikk og nyinnspilt musikk ble gitt ut for PlayStation 3 i desember 2013 og har blitt gitt ut for PlayStation 4 i ettertid.

Vår anmelder koste seg med gjensynet, som hun mener fikk henne interessert i spill.

De oppussede versjonene er også den såkalte «International»-edition av spillet, som la til ekstra innhold i form av blant annet utvidet kampsystem og flere bosser i spillet.

Pc-versjonen skal også visstnok ha et nytt autolagringssystem, og det ser ut til at du kan spille med japanske stemmer og engelsk tekst.

Vi gjør oppmerksom på at Square Enix ikke offisielt har kommentert spillet for pc ennå.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3