«Titanfall»-folka jobber med «Star Wars»-spill

Det avslører Electronic Arts-sjefen i anledning «Star Wars»-dagen.

4. mai 2016 20:07

(PressFire.no): Nylig fristet Electronic Arts og Respawn Entertainment med en liten teaser som avslørte at det snart kommer en avduking av «Titanfall 2».

Men et nytt «Tiitanfall» er tydeligvis ikke det eneste spillet Respawn Entertainment jobber med, for i anledningen «Star Wars»-dagen i dag velger de nå å fortelle at de også jobber med et nytt spill i «Star Wars»-universet.

Electronic Arts påpeker at både Visceral Games, DICE, Capital Games, BioWare og Motive allerede lager «Star Wars»-spill, men nå velger å trekke fram at «Titanfall»-studioet Respawn Entertainement jobber med et tredjepersons actioneventyr-spill satt i «Star Wars»-universet.

Patrick Söderlund avslører videre at de er Stig Asmussen, som er kjent for å jobbe med «God of War»-spillene, som skal lede utviklingen av det nye spillet.

Fra før kjenner vi til at også Visceral Games jobber med et spill i «Star Wars»-universet, som også skal få hjelp av det nye studioet som Jade Raymond er i ferd med å etablere for Electronc Arts.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3