Nå skjer det noe i «Call of Duty»-leiren

2. mai 2016 09:28

(PressFire.no): Etter at det i et par uker har gått rykter om det nye spillet i «Call of Duty»-serien, begynte det i helgen å komme drypp direkte fra kilden.

Nuk3town

Det første «Modern Warfare»-spillet har fått mye av æren for at skytespillene tok handlingen til moderne krigføring og skapte et enormt stort marked for førstepersons skytespill.

«Modern Warfare» var også spillet som for alvor satte spillutvikleren Infinity Ward på kartet.

Men fra offisielt hold har det vært ganske tyst rundt det nye spillet, men i helgen kom det blant annet to små videoer, som ser ut som propagandavideoer mellom to faksjoner. Teksten «Nuk3town offline» kan også sees i det ene klippet.

Koder i Facebook Messenger

I tillegg har Activision og spillstudioet lansert et slags spill via Facebooks messenger-funksjon, hvor en robot responderer på svar.

Internett har selvfølgelig allerede både knekt koden og fått informasjon tilbake fra roboten om at «musikken starter klokka 16.00 GMT», noe som betyr 18.00 her i Norge.

De to videoen som allerede er sluppet kan du se her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3