Nå teller EA ned til «Battlefield»-avsløring

30. april 2016 07:55

(PressFire.no): Fredag kveld kom beskjeden fra Electronic Arts og DICE at de i neste uke kommer til å avduke det neste spillet i «Battlefield»-serien.

Lite informasjon

Videre henvises det til diverse nettsider hvor selve avdukingen vil skje, og på denne nettsiden telles det ned til en «verdenspremiere» hvor det fristes med «den første titten på framtiden til «Battlefield» med en nedtelling under.

Foruten en dekorativ, men noe abstrakt bakgrunn av en eksplosjon finnes det lite tegn til hva vi kan forvente av det nye spillet.

Fra tidligere i år har det gått rykter om at det nye spillet vil settes til den første verdenskrigen, og nå spekuleres det på nettet hvilken tidsepoke handlingen i det nye spillet legges til.

Ikke la deg lure - falske bilder går runden.

Ikke la deg lure

Noen på Internett har allerede latt seg inspirere til å lage falske bilder som skulle bekrefte at spillet vil legges til 1944, men bildene er allerede blitt plukket fra hverandre og avslørt som falske.

De senere årene har Electronic Arts og DICE brukt Game Developers Conference i San Francisco til å avduke nye spill i «Battlefield»-serien, men det skjedde ikke i år.

Nå skjer det altså på Internett – rundt en måned før Electronic Arts kommer til å ha et eget arrangement under E3 i Los Angeles, som også blir åpent for publikum.

Vi kommer tilbake så snart det dukker opp mer informasjon 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3