Rad Crew S11E11: Din beste robotvenn

Vi snakker med Rhianna Pratchett om å skrive for spill, og kårer de aller beste robotvennene, noensinne.

17. mars 2016 12:06

Woah! Rad Crew på PressFire?! Les mer her! Gjør det!

Torsdag er Rad Crew-dag, også her på Pressfire. I denne usedvanlig fullspekka episoden av podcasten snakker vi med manusforfatter Rhianna Pratchett, som står for manus på spill som Mirror's Edge og de nye Tomb Raider-spillene. 

I tillegg får vi besøk for første gang av Jarle og Erik her fra Pressfire, der vi snakker med dem om hvorfor de inngikk samarbeid med oss. De burde visst bedre.

Men før alt det, lot vi oss inspirere av den kommende ekspansjonspakken Automatron til Fallout 4, som lar deg bygge din egen robotvenn.

Vi oppsummerer de fem beste robot-kompanjongene i spillhistorien. Robotvenner som er like gode som ordentlige venner, hvertfall er det det vi forteller oss selv. Konkurransen var hard, så hvis vi ikke fikk med favoritten din anbefaler vi at du deler den med oss her i kommentarfeltet. 

Vi får også tid til litt prat om den totale fiaskoen som er Coleco Chameleon, hvordan Hitman endelig har blitt bra igjen, og ikke minst går vi vitenskapelig til verks for å finne ut hvor fornøyde lytterne våre er med sin WiiU, i vårt ukentlige spørsmålssegment.

Tidspunkter:

4:00 Topp 5 robotvenner i spill

21:35 Nyheter

37:00 Hallo Pressfire!

52:00 Intervju med forfatter Rhianna Pratchett

1:14:50 Spillprat: Hitman, The Division og Mario & Luigi Paper Jam Bros

1:45:10 Ukens spørsmål: Hva syns lytterne om sin WiiU?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3