Nå kommer uferdige spill også på GOG

14 dager full returrett, mulighet til å rulle tilbake spillene til tidligere versjoner.

29. januar 2016 12:11
«TerraTech»

(PressFire.no): Å selge uferdige spill, eller å ta penger før et spill i det hele tatt er startet, er blitt en trend i markedet de siste to-tre årene.

Fra suksesshistorier som «Minecraft», som på mange måter ble folkefinansiert, til litt mindre heldige Kickstarter-prosjekter som blir utsatt eller droppet i tide og utide – folk er tydeligvis villige til å legge penger på bordet for en smakebit av hva som kanskje kommer.

I starten av 2013 kom den virkelige katalysatoren; Steam Early Access, som strømlinjeformet hele prosessen.

«StarBound»
«StarBound»

14 dager angrefrist

 Konseptet er kanskje ikke nytt, men GOG.com ønsker å sikre den beste opplevelsen for spillerne, sier en representant for nettbutikken til Gamesindustry.biz.

 Derfor håndplukker vi titlene som skal være med, tilbyr 14 dager full returrett uansett grunn, og implementerer GOG Galaxy-funksjonen på hvert spill.

Den sistnevnte funksjonen lar deg rulle tilbake spillene til en tidligere versjon. Målet med dette er å sikre at du skal kunne spille spillet selv om utviklerne legger ut en ny versjon som viser seg å ha ødeleggende bugs eller andre problemer.

De første fem spillene på den nye «Games in Development»-lista er «Starbound», «Ashes of the Singularity», «Project Zomboid», «TerraTech» og «Curious Expeditions».

Prisene, som er satt ned fra det spillene vil koste når de er ferdige, varierer fra rundt åtte til 38 euro - altså mellom 75 til  356 kroner med dagens kurs.

GOG, som er kjent for å konsekvent tilby spill uten kopbeskyttelse, lover å prioritere spill som ser lovende ut, eller som er mest etterspurt blant spillerne.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3