«The Witcher 3»-utviklernes nye blir «mye, mye større»

– Vi begir oss inn i et ukjent farvann.

7. oktober 2015 12:53

(PressFire.no): Det begynner faktisk å bli noen år siden CD Projekt Red kunngjorde sitt andre prosjekt ved siden av «The Witcher 3: Wild Hunt».

Inn i ukjent farvann

Det nye spillet har fått tittelen «Cyberpunk 2077» og ifølge utvikleren selv er det et langt større prosjekt enn «The Witcher 3: Wild Hunt».

– «Cyberpunk» er mye større enn noe CD Projekt Red har gjort før, forteller Jose Teixeira fra CD Projekt Red til MCV og understreker at det er «mye, mye større».

 Vi begir oss inn i et ukjent farvann når det kommer til kompleksitet og størrelsen og problemer vi kommer til å møte.

Har fått hjelp fra «The Witcher 3»

«The Witcher 3: Wild Hunt» var imidlertid ingen småfisk og Tixeria påpeker at spillet har hjulpet dem å utforme formelen for sitt neste spill.

– Å jobbe med «The Witcher 3» var en virkelig god og ofte brutal læreprosess. «Cyberpunk» kommer til å nyte godt av den erfaringen.

Det betyr også at han allerede vet om flere ting han vil gjøre annerledes og bedre denne gangen.

 Jeg kan garantere at nesten alle i studioet har noe de tenker at «jeg gjorde dette forrige gang. Denne gangen vil jeg gjøre det annerledes, jeg kan gjøre det bedre.»

Foreløpig har ikke spillselskapet avslørt særlig med detaljer rundt spillet, men originalrollespillet er tungt inspirert av science fiction-forfatterne William Gibson og Bruce Sterling.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3