«Trackmania»-debuten på konsoller er utsatt

2. oktober 2015 13:11

(PressFire.no): Ubisoft annonserte en oppfølger i «Trackmania»-serien i sommer.

Spillet blir det aller første til konsoller, og det har også vært demonstrert en egen VR-avlegger med planlagt lansering senere.

Nå har Ubisoft bestemt seg for å flytte «Trackmania Turbo» fra november til «tidlig neste år».

Utvider og polerer

Årsaken til at Nadeo trenger noen måneder ekstra, er angivelig tilbakemeldinger fra spilltestere der man så behovet for mer polering og arbeid med noen av flerspillermulighetene i «Trackmania Turbo».

Utviklerne lager også ytterligere en modus der det går an å utfordre venner på de brukerskapte banene.

– I løpet av disse ekstra månedene planlegger vi å utvide kampanjen og bedre spillets brukergrensesnitt. Siden multiplayer er en så viktig komponent til «Trackmania»-opplevelsen, planlegger vi også å styrke dette aspektet, heter det i en oppdatering på spillets nettside.

– Den ekstra tiden vil gi oss muligheten til å forsikre oss at online-infrastrukturen er stabil og at onlineopplevelsen blir smidig, lover Nadeo.

Arbeider med VR-innhold

På GamesCom-messa i Køln i august, fikk vi teste et par smakebiter av «Trackmania». Først en VR-modus utviklerne den gangen sa ikke var del av «Turbo», men er «en egen greie vi jobber med».

Det var PlayStation VR dette ble demonstrert med, og det ble antydet at denne VR-opplevelsen skulle bli klar rundt samme tid som Sony lanserer brillene sine.

En morsom vri av flerspillerbiten var også med på GamesCom, kalt Double Driver. Her styrer to personer (med hver sin kontroller) den samme bilen – og må på intuitivt vis forsøke å kontrollere bilen når den raser mot en midtrabatt og valget må tas på et halvt sekund: svinger vi venstre eller til høyre?

«Trackmania Turbo» har foreløpig ikke fått ny dato, men blir lansert til PS4, Xbox One og pc «tidlig neste år», ifølge Ubisoft.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3