Nå kommer «Bioshock» til iOS

Så lenge du har ny nok telefon eller iPad.

4. august 2014 15:36

(PressFire.no): Nå kommer kritikervinneren og den moderne spillklassikeren «BioShock» til Apples mobile plattformer, det forteller utgiveren i en pressemelding.

I utgangspunktet skal spillet fremstå som originalen, men hvor kontrollerne har blitt «optimalisert for trykkfølsom skjerm» i tillegg til å støte håndkontroller med støtte for iPhone.

«Bioshock» skal fungere med både iPad, iPhone og iPod Touch, så lenge den er ny nok. Det gjelder med andre ord iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5S, iPhone 5C eller iPhone 5.

I «Bioshock» synker du ned i havet og inn i den undersjøiske dystopiske byen Rapture, hvor den tidligere genmanipulerte utopiske visjonen til en vitenskapsmann har hatt noen mindre fordelaktige konsekvenser.

Spillet har fått to oppfølgere i «BioShock 2» og «BioShock Infinite», hvor sistnevnte tok oss med opp i skyene og byen Colombia.

Utgiveren skriver ikke når spillet slippes til Apple-plattformene, foruten litt diffuse «snart».

 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3