Nå får du Steam på mobiltelefonen

Gratis betatesting allerede i gang.

27. januar 2012 10:18

(PressFire.no): Den digitale spillbutikken Steam har en enorm markedsandel på pc og Mac, og brukes ofte i diskusjoner om hvordan man skal takle piratkopiering.

Nå utvider Valve disse tjenestene til Apple- og Android-plattformer.

- Steam-appen kommer som følge av etterspørsel fra kundene våre. Å kunne vite hvilke venner som er online og spiller et spill, sende en kjapp melding, se på skjermbilder til et kommende spill, eller å få med seg et salg – alt er funksjoner kundene har spurt etter, sier Valve-sjefen Gabe Newell i en pressemelding og fortsetter:

- Mobiltelefoner forandrer hvordan folk interagerer, spiller spill og konsumerer media. Steam-appen er en del av vår forpliktelse til å møte kundenes etterspørsel og utvide funksjonalitet i Steam for å lage den dypere og mer tilgjengelig for alle.

Foreløpig er mobilappen i betatesting, men alle har muligheten til å få tilgang. Først må man laste ned appen, som er gratis. Deretter melder man sin interesse ved å logge inn med brukernavn og passordet sitt på Steam.

Ifølge Valve er det i dag 40 millioner Steam-kontoer verden over. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3