«Mirror's Edge» er gratis i dag

iOS-versjonen fyller år og er for anledningen gratis.

10. desember 2011 14:44

(PressFire.no): Hvis du har gått glipp av «Mirror’s Edge» eller har lyst på et gjensyn, så har du en unik mulighet nå.

I dag (og bare i dag) er iOS-versjonen av spillet nemlig gratis, ett år etter denne versjonen ble sluppet. Har du en iPhone eller iPad bør du altså komme deg på AppStore i løpet av dagen.

«Mirror’s Edge» ble opprinnelig lansert til konsoll og PC for tre år siden, utviklet av svenske DICE, som også står bak «Battlefield»-spillene. iOS-utgaven er det EA Swiss Sarl som har laget. 

Spillet setter deg i skoene til Faith, en agent som løper med bud i en dystopisk storby styrt av et totalitært regime. Vår anmelder mente at originalen gir en sensuell og inspirerende opplevelse, der du «tar til hustakene mange hundre meter over bakken, og i en parkourinspirert dans flyr fra skyskraper til skyskraper med vinden i håret».

Spillet solgte ikke så godt som utgiveren EA håpet på. Likevel har DICE jobbet med en oppfølger, som nå ser ut til å ligge på hylla inntil videre.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3