– Snapchat lanserer spillplattform

Skal la utviklere gi ut spill inne i Snapchat-appen.

28. juni 2018 14:40

(PressFire.no): Det kan virke som om Snapchat ønsker å komme mer inn på spillmarkedet, skal vi tro kildene til TheInformation.com.

Bildedelings-tjenesten skal ha utviklet en plattform for nedlasting av spill i over et år nå, ifølge kildene, og skal åpne opp for at eksterne spillutviklere skal kunne gi ut spill der.

Det er uklart hvilken type spill de ønsker på plattformen, men tidligere lanserte selskapet såkalte Snappables – svært enkle spill du kunne utfordre venner i, og som brukte kameraet på telefonen din. Dette viker å være en hakket hardere satsing.

Én spillutgiver skal stå klar til å gi ut spill via Snapchat allerede. Spillene skal kunne spilles via selve Snapchat-appen.

Den kinesiske spillgiganten Tencent har eierandeler i Snapchat, og har relevant erfaring innenfor det å mikse spill inn i sosiale nettverker på denne måten. De drifter blant annet QQ-appen, som blander de to allerede – og har over 800 millioner aktive månedlige brukere i Asia.

Snapchats spillplattform skal lanseres til høsten, ifølge kildene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3