Yer a Charizard, Harry!

(PressFire.no): Spillselskapet Niantic Labs, som har spesialisert seg på såkalt augmented reality-spill, kunngjør nå at de tar for seg «Harry Potter»-universet.

I en pressemelding (og anledning lanseringen av ny nettside) skriver de at spillere som har drømt å bli trollmenn endelig får sjansen til å oppleve J.K. Rowlings univers, hvor spillerne skal «lære seg trylleformler, utforske verden og byer for å finne og slåss mot legendariske beist og slå seg sammen med andre for å ta kraftige fiender».

Det høres altså ikke ut som de skal langt fra oppskriften til «Pokémon Go» - spillet som ble et globalt fenomen sommeren 2016, og som fremdeles har millioner av spillere.

Spillet skal utvikles i samarbeid med Warner Bros. Interactive Entertainment og WB Games i San Francisco.

I innlegget på Ninantic sine sider heter det også at spillet vil få tilgang på hele Niantic sin plattform, noe de mener også betyr at spillet blir «en pioner innen ny teknologi og spillmekanikker».

For dem som har prøvd «Pokémon Go» er det ikke vanskelig å forestille seg hvordan plattformen kan fungere i «Harry Potter»-universet, men det blir spennende å se hvordan det vil skille seg fra de allerede ganske like «Ingress» og «Pokémon Go.»

Verken nettside eller pressemelding sier noe om lanseringsdato, men TechCrunch mener å vite at det er i løpet av neste år.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer