(PressFire.no): Det er faktisk ikke en aprilsnarr – et fransk selskap har laget et mobilspill som skal styres med vagina.

Målet er å trene opp bekkenmuskler for hjelp mot inkontinens, trening av kjernemuskulatur og bedre sex. (I teorien kan den også være effektiv mot musesyken, men det blir mer spekulering fra artikkelforfatter.)

 

Musetrykk

- «Perifit» løser et problem kvinner ikke liker å innrømme at de har. Enten det handler om å få barn, eller bare det å bli eldre, én av tre kvinner har reduserte bekkenmuskler og problemer med inkontinens, heter det i beskrivelsen på folkefinansieringskampanjen.

En slags dildo som føres inn i «honningkrukka» (kjærlighetstunellen, tivoligrotta, gromgarasjen, varmestua, hurrahiet) fanger opp trykk og sender et signal til mobiltelefonen, hvor du kan styre en sommerfugl opp og ned i et «Flappy Bird»-aktig spill 

Det vanlige er at leger anbefaler såkalte kegel-øvelser, men spill- og dildokontroller-produsenten mener det er mange kvinner som ikke vet hvordan og hvor ofte man skal trene.

 

Fikk ti ganger mer enn de ba om

Spillet har blitt svært populært på folkefinansieringstjenesten indiegogo.com – der har de bedt om 10 000 dollar for å lansere spillet, men har i skrivende stund fått nesten ti ganger mer.

Franske brukere har allerede begynt å teste spillet, men en endelig lansering er forventet i april.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer